Vacatures

Avenue2 brengt veel  verschillende disciplines en organisaties bij elkaar en verbindt ze door middel van hun gemeenschappelijke belang: de realisering van de Groene Loper bij A2 Maastricht. Wij zijn bevlogen, creatief, toegankelijk, direct en samenwerkend en beschikken op alle aspecten van dit integraal plan over de benodigde competenties.

Bovenal luisteren we naar belangen en emoties en denken en doen we samen op het gebied van infrastructuur, stedenbouwkundige en landschappelijke inpassing en omgeving.

Reageren op een vacature
Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@avenue2.nl. Doorgaans ontvang je binnen een week een bevestiging van je sollicitatie. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Open sollicitatie
Wil je graag bij Avenue2 werken, maar vind je niet direct een vacature die jou op het lijf geschreven is? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar sollicitatie@avenue2.nl. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. 

A2 School
Wil je graag via de A2 School bij Avenue2 werken? Mail dan naar info@a2school.nl of kijk op www.a2school.nl voor meer informatie.